Košarica KOŠARICA

Prenosni polnilnik BS-PCD032 (LCD prikaz / 6 A do 16 A / šuko)

RazpoložljivostNa zalogi
SKU
BS-PCD032

Prenosni polnilnik Besen PCD032

Enofazni prenosni polnilnik s šuko vtikačem in LCD-zaslonom. Polnilnik omogoča nastavljanje polnilnega toka od 6 A do 16 A, omejitev časa polnjenja in zakasnitev polnjenja. Primeren je za vsa EV in PHEV z vtikačem tipa 2 in za vse uporabnike, ki bi svoja e-vozila želeli polniti kjerkoli (doma ali na poti) z boljšim nadzorom in preglednostjo.

339,00 €

Prenosni polnilnik PCD032 je namenjen polnjenju vseh električnih vozil in priključno-hibridnih električnih vozil z vtičnico tipa 2.

Povzetek nekaterih lastnosti.

Prenosni polnilnik PCD032 je:

PRILAGODLJIV: nastavljiv polnilni tok (6 A, 8 A, 10 A, 15 A, 16 A) kar pomeni izbiro moči polnjenja (od 1,6 kW do 3,6 kW). Manjši tok polnjenja je priporočljiv kadar se vam ne mudi, je električno omrežje zasedeno z drugimi porabniki ali kadar polnite na lokaciji, kjer ne poznate zmogljivosti električnega omrežja. Polnjenje z večjim tokom pa omogoča hitrejše polnjenje, saj je večina polnilnikov omejena le na 10 A. Polnjenje s 16 A pomeni 60 % hitrejše polnjenje, kar konkretno zmanjša čas polnjenja. Zadnja nastavitev toka polnjenja se samodejno shrani.
čas polnjenja: s pritiskom na gumb lahko omejite čas polnjena od 1 h do 9 h. Ta funkcija je uporabna, kadar baterije ne želite popolnoma napolniti.
zakasnitev polnjenja: s pritiskom na gumb lahko enostavno zakasnite začetek polnjenja, če bi želeli na primer polniti ponoči zaradi cenejšega toka ali zaradi obremenitve električnega omrežja podnevi.

INFORMATIVEN: prikaz različnih informacij o stanju polnjenja na LCD-zaslonu, kot so: tok, napetost, moč, čas polnjenja in temperatura polnilnika. Prikaz morebitne napake pri polnjenju z utripanjem LED lučk.

ZANESLJIV: pametno vezje v notranjosti samodejno popravi morebitne manjše napake pri polnjenju.

ROBUSTEN: robustno ohišje polnilnika, ki lahko prenese večja bremena (npr. težo vozila, če zapeljete čezenj.

VODOODPOREN: odlična vodoodporna zaščita pri uporabi na prostem (IP66).

VAREN: poleg debelega izolacijskega ovoja in različnih zaščitnih funkcij zagotavlja varno uporabo s spremljanjem notranje temperature polnilnika. Ima vgrajeno dodatno RCD-zaščito tipa A + 6 mA.

UPORABEN: polnilnik ima 5 m kabla in je primeren za običajne domače vtičnice (šuko).

Uporaba je hitra in enostavna:

Prenosni polnilnik Besen PCD032 najprej priključite na šuko vtičnico, po želji nastavite parametre (čas polnjenja/tok/zakasnitev), nato ga priključite še na avto. Polnilnik bo hitro in samodejno vzpostavil komunikacijo z avtomobilom in pričel s polnjenjem. Polnilnik je lahek in ga po uporabi enostavno shranite v prtljažnik vašega vozila ter ponovno uporabite tudi, ko ste na poti in imate dostop do običajne električne vtičnice. Lahko pa ga imate tudi obešenega na steni, saj ima na hrbtni strani ohišja tudi zarezo, da ga lahko hitro in enostavno obesite ali snamete.

Za pravilno delovanje prenosnega polnilnika mora biti tudi vtičnica ustrezna. Pred uporabo se prepričajte, da je vtičnica pravilno ožičena, ozemljena in primerna za daljše obremenitve s tokom 16 A. Priložena so slovenska navodila za uporabo. Izdelek ima 2 leti garancije.

Navodila Navodila za uporabo

Tehnične lastnosti
Šifra izdelkaBS-PCD032
Obratovalni tok6 – 16 A
Razpon napetosti230 V ± 10 %
Največja izhodna moč3,6 kW
Nastavljivi tok polnjenjaDa (6 A, 8 A, 10 A, 15 A, 16 A)
Samodejni ponovni zagon polnjenjaDa
Garancija2 leti
Življenjska doba> 10.000 polnjenj
Temperaturno območje delovanja-40 °C do +75 °C
Senzor proti pregrevanju1 v polnilniku in 1 v vtikaču tipa 2
Vzdržna napetost2000 V
Dolžina kablapribližno 5,4 m, od šuka vtikača do vtikača tipa 2
Premer kabla12 mm (3 x 2,5 mm2)
LED lučkeprikaz stanja polnjenja
Zaščita pred diferenčnim tokomRCD tip A + 6 mA
CertifikatCE, RoHS
Stopnja zaščiteIP66
VtikačŠuko
Teža3,5 kg