Košarica KOŠARICA

Dinamična polnilnica Sunpoint EVC3L (5 m kabel tip 2 | APP | 11 kW)

RazpoložljivostDobavljivo v 1-4 tednih
SKU
EVC3L-16

Dinamična polnilna postaja Sunpoint EVC3L-16 s 5m kablom tipa 2 in upravljanjem prek aplikacije omogoča nastavljanje veliko parametrov za polnjenje vašega električnega vozila. Prek priloženih tokovnikov tudi spremlja porabo elektrike vaše hiše in sproti prilagaja moč polnjenja, da ne preobremeni varovalk. Je priročna, varna in enostavna za uporabo prek aplikacije na vašem mobilnem telefonu. Ponaša se tudi z visoko kakovostjo in ugodno ceno. Deluje na trofazni tok (3 x 16 A) in lahko polni z močjo do 11 kW.

749,00 €

Polnilna postaja ima različne zaščitne funkcije in zagotavlja varno uporabo tudi s spremljanjem notranje temperature polnilnice. Ima vgrajeno dodatno RCD-zaščito tipa A + 6 mA in deluje v temperaturnem območju od -25 °C do +50 °C. Ohišje je čvrsto in ima odlično vodoodporno zaščito, ki omogoča varno uporabo na prostem (IP65).

S to dinamično polnilno postajo prejmete tudi 3 tokovnike (za vsako fazo posebej) kateri so namenjeni meritvam električne energije v realnem času. Namestiti jih je potrebno pred vse porabnike, po navadi je to takoj za glavnimi varovalkami. Za nameščanje tokovnikov ni potrebno posegati v obstoječo električno inštalacijo saj se tokovniki odprejo, postavijo na mesto tako, da gre glavni kabel skozi njih in se nato zaprejo. Tokovniki imajo 5 m kabla, katerega lahko po potrebi podaljšate do 20 m in priklopite v polnilno postajo.

Pametno vezje polnilnice samodejno popravi morebitne manjše napake pri polnjenju. Za enostavno vsakodnevno uporabo se kabel navije okoli polnilne postaje, priložen je tudi priročen nosilec, v katerega se lahko namesti ročka.

Upravljanje prek aplikacije

Omogoča nastavljanje različnih parametrov polnjenja:

- nastavljiv polnilni tok (6 A - 16 A) kar pomeni izbiro moči polnjenja (od 4 kW do 11 kW). Tok polnjenja lahko izbirate na 1 A natančno. Manjši tok polnjenja je priporočljiv kadar se vam ne mudi, je električno omrežje zasedeno z drugimi porabniki ali kadar polnite na lokaciji, kjer ne poznate zmogljivosti električnega omrežja. Polnjenje z večjim tokom pa omogoča hitrejše polnjenje. Zadnja nastavitev toka polnjenja se samodejno shrani.

- čas polnjenja: čas polnjena lahko omejite od 1 h do 12 h. Ta funkcija je uporabna, kadar baterije ne želite popolnoma napolniti.

- zakasnitev polnjenja: enostavno lahko zakasnite začetek polnjenja, če bi želeli na primer polniti ponoči zaradi cenejšega toka ali zaradi obremenitve električnega omrežja podnevi.

- aplikacija beleži pretekla polnjenja (zgodovino polnjenja) in vam tako omogoča vpogled za nazaj.

- prek aplikacije lahko zaženete ali ustavite polnjenje vašega vozila in imate vpogled v podatke o polnjenju.

Polnilno postajo upravljate z vašim pametnim telefonom tako, da se z njo povežete prek WiFi povezave in aplikacije.

Uporaba je hitra in enostavna

Polnilna postaja Sunpoint EVC3L APP hitro in samodejno vzpostavi komunikacijo z avtomobilom in prične s polnjenjem. Samodejno prilagodi najvišjo moč polnjenja vozilu, ki ga polnite.

Izdelek ima 2 leti garancije.

Montaža in priklop:

S priloženim nosilcem se polnilna postaja enostavno namesti na steno. Montaža je možna tako v zaprtih prostorih kot tudi zunaj, pod streho. Priklop polnilne postaje mora izvršiti za to usposobljen strokovnjak oziroma električar. Za pravilno delovanje mora biti polnilna postaja pravilno ožičena in ozemljena.

Tehnične lastnosti
Šifra izdelkaEVC3L-16
Moč11 kW (16 A, 3 faze)
ProizvajalecSunpoint
Največji tok polnjenja3 x 16 A
Največja moč polnjenja11 kW (trofazni tok)
Dinamično polnjenjeDa
Napetost400V ± 10 %
Največja izhodna moč11 kW
Upravljanje prek aplikacijeDa
Samodejni ponovni zagon polnjenjaDa
Nastavljiv tok polnjenjaDa
Garancija2 leti
LED lučkeprikaz stanja polnjenja
LCD zaslonNe
Življenjska doba> 10.000 polnjenj
Temperaturno območje delovanja-25 °C do +50 °C
Vzdržna napetost2000 V
Dolžina kabla5 m
Premer kabla15mm (5 x 2,5mm2)
Zaščita pred diferenčnim tokomRCD tip A + 6 mA
CertifikatCE, RoHS, UCKA (Dekra)
Stopnja zaščiteIP65
Teža5 kg
PovezljivostWi-Fi
Zaščite

1. podnapetostna zaščita
2. prenapetostna zaščita
3. neustrezna ozemljitev
4. nadtokovna zaščita
5. kratkostična zaščita
6. zaščita pred uhajanjem toka
7. zaščita pred pregrevanjem