Košarica KOŠARICA

Dinamična polnilnica Teison TS-EVC-003 (kabel | APP | 11 kW)

RazpoložljivostNa zalogi
SKU
TS-EVC-11kW-003

Dinamična polnilna postaja Teison TS-EVC-11kW-003 s 5 m kablom tipa 2, moči do 11 kW, upravljanjem prek Bluetooth in WiFi povezave in omogoča nastavljanje veliko parametrov, kot sta čas in tok polnjenja. Zagon polnjenja je lahko samodejen ali le z RFID kartico. Ima priložene tokovnike in DLB (dynamic load balancing) vmesnik. Prek tokovnikov spremlja trenutno porabo elektrike vaše hiše in sproti prilagaja moč polnjenja, da ne preobremeni varovalk. Je priročna, varna in enostavna za uporabo prek aplikacije na vašem mobilnem telefonu.

829,00 €

Polnilna postaja ima različne zaščitne funkcije in zagotavlja varno uporabo tudi s spremljanjem notranje temperature polnilnice. Deluje v temperaturnem območju od -25 °C do +60 °C ter ima vgrajeno dodatno fizično RCD-zaščito tipa A + 6 mA. Ohišje je čvrsto in ima odlično vodoodporno zaščito, ki omogoča varno uporabo tudi na prostem (IP65). Za enostavno vsakodnevno uporabo se lahko kabel navije okoli polnilne postaje.

S to dinamično polnilno postajo prejmete tudi tokovnike kateri so namenjeni meritvam električne energije v realnem času. Namestiti jih je potrebno pred vse porabnike, po navadi je to takoj za glavnimi varovalkami. Za nameščanje tokovnikov ni potrebno posegati v obstoječo električno inštalacijo saj se tokovniki odprejo, postavijo na mesto tako, da gre glavni kabel skozi njih in se nato zaprejo. Tokovniki imajo 6 m kabla, katerega lahko po potrebi podaljšate do 20 m in priklopite v polnilno postajo.

Primerjava moči porabnikov

Upravljanje prek aplikacije

Omogoča nastavljanje različnih parametrov polnjenja:

- nastavljiv polnilni tok (6 A - 16 A) kar pomeni izbiro moči polnjenja (od 4,1 kW do 11 kW). Manjši tok polnjenja je priporočljiv kadar se vam ne mudi ali je električno omrežje zasedeno z drugimi porabniki. S počasnejšim polnjenjem podaljšujete tudi življenjsko dobo vaše baterije. Polnjenje z večjim tokom pa omogoča hitrejše polnjenje. Zadnja nastavitev toka polnjenja se samodejno shrani.

- dinamično polnjenje in vnos moči vaših varovalk: s tem podatkom polnilni postaji sporočite maksimalno dovoljeno obremenitev vaših glavnih varovalk. Polnilna postaja nato stalno spremlja porabo hiše in sproti prilagaja moč polnjenja da ne preobremeni varovalk, ne glede na ostale nastavljene parametre.

- več načinov polnjenja: izbirate lahko med hitrim polnjenjem, dinamičnem polnjenjem, polnjenjem v času nižje tarife, polnjenjem glede na proizvodnjo elektrike vaše sončne elektrarne itd….

- čas polnjenja: čas polnjena lahko omejite. Ta funkcija je uporabna, kadar baterije ne želite popolnoma napolniti.

- zakasnitev polnjenja: enostavno lahko zakasnite začetek polnjenja, če bi želeli na primer polniti ponoči zaradi cenejšega toka ali zaradi obremenitve električnega omrežja podnevi.

- aplikacija beleži pretekla polnjenja (zgodovino polnjenja) in vam tako omogoča vpogled za nazaj.

- prek aplikacije lahko zaženete ali ustavite polnjenje vašega vozila in imate vpogled v podatke o polnjenju.

Polnilna postaja omogoča priklop dodatnih tokovnikov na vašo sončno elektrarno, preko katerih dobiva podatke o trenutni proizvodnji vaše električne energije. V aplikaciji lahko nastavite parametre s katerimi določite da je polnjenje vašega EV lahko hitrejše v času ko vaša elektrarna proizvaja večje količine energije in obratno.

Postopek polnjenja

Uporaba je hitra in enostavna

Polnilna postaja Teison - TS-EVC-003 hitro in samodejno vzpostavi komunikacijo z avtomobilom in prične s polnjenjem. Samodejno prilagodi najvišjo moč glede na izbran program polnjenja in na zmožnosti polnjenja vašega EV.

Izdelek ima 3 leta garancije.

Montaža in priklop:

S priloženim nosilcem se polnilna postaja enostavno namesti na steno. Montaža je možna tako v zaprtih prostorih kot tudi zunaj, pod streho. Priklop polnilne postaje mora izvršiti za to usposobljen strokovnjak oziroma električar. Za pravilno delovanje mora biti polnilna postaja pravilno ožičena in ozemljena.


Navodila Navodila za uporabo polnilne postaje
Tehnične lastnosti
Šifra izdelkaTS-EVC-11kW-003
Moč11 kW (16 A, 3 faze)
ProizvajalecTeison
Največji tok polnjenja3 x 16 A
Največja moč polnjenja11 kW (trofazni tok)
Dinamično polnjenjeDa
Napetost380 V ± 10 %
Največja izhodna moč11 kW
Upravljanje prek aplikacijeDa
Samodejni ponovni zagon polnjenjaDa
Nastavljiv tok polnjenjaDa
Garancija3 leta
LED lučkeprikaz stanja polnjenja
LCD zaslonNe
Temperaturno območje delovanja-25 ℃ do +55 ℃
Vzdržna napetost2000 V
Dolžina kabla5 m
Zaščita pred diferenčnim tokomRCD tip A + DC 6 mA
CertifikatTUV, CE
Stopnja zaščiteIP65
Teža4,5 kg
PovezljivostWiFi, Bluetooth, RFID
Zaščite

1. zaščita ob udaru strele
2. podnapetostna zaščita
3. prenapetostna zaščita
4. neustrezna ozemljitev
5. nadtokovna zaščita
6. kratkostična zaščita
7. zaščita pred uhajanjem toka
8. zaščita pred pregrevanjem