Košarica KOŠARICA

O nas

Logotip blagovne znamke napolniavto.siV našem podjetju in v družini smo zagovorniki električnih vozil, saj ta prinašajo številne prednosti in vedno manj slabosti.

Kot dolgoletni uporabniki električnega vozila in priključnega hibridnega vozila smo se pri polnjenju baterije že srečali z različnimi pomanjkljivostmi in izzivi, zato smo se odločili, da izpolnimo svoje poslanstvo in dopolnimo našo ponudbo z različnimi izdelki za polnjenje električnih vozil. S tem želimo obogatiti ponudbo tovrstnih izdelkov na slovenskem tržišču in spodbuditi čim več voznikov k nakupu električnega ali priključnega hibridnega vozila. Tako bomo lahko skupaj pripomogli k čistejšemu okolju in lepši prihodnosti.

Naši prenosni polnilniki in stenske polnilne postaje so kakovostni in cenovno ugodni. V spletni trgovini smo posamezne izdelke podrobno predstavili, da bo njihova uporaba razumljiva vsakemu kupcu oziroma uporabniku. Izdelke, ki jih imamo na zalogi, si po predhodni najavi lahko ogledate tudi na našem naslovu in medtem svoje električno ali priključno hibridno vozilo pri nas tudi polnite. Pred nakupom pa jih lahko pri nas tudi že preizkusite na svojem vozilu.

IR paneli d.o.o. je podjetje, ki se profesionalno ukvarja z IR ogrevanjem. Smo zastopniki znamke Sundirect, ki se je v desetih letih v Sloveniji že uveljavila kot kakovostna in dobro prepoznavna blagovna znamka. Z IR paneli Sundirect se ogreva že več kot deset tisoč zadovoljnih uporabnikov tako v stanovanjih in hišah, kot tudi v garažah, salonih, trgovinah… Več si lahko preberete na www.irpaneli.com.

 

Promocijska slika napolniavto.si