Košarica KOŠARICA
 1. Koliko rednih stroškov prihranimo z nakupom električnega vozila?

  Zagotovo je vsaj občutek, ko EV že imamo in z njim nimamo tako rekoč nobenih stroškov zagotovo boljši kot, da vsak teden široko odpremo denarnico na bencinski črpalki
 2. Z VW E-Golfom iz Kamnika skoraj do Madžarske

  Na tokratnem delovnem izletu je bil končni cilj Turnišče v Prekmurju, blizu Madžarske meje, z vmesnim postankom oziroma dostavo IR panelov v Pernico pri Mariboru.
 3. Z VW E-Golfom čez Jezerski prelaz po Avstrijskem Koroškem

  Odpravila sva se na delovni izlet do Zg. Jezerskega in čez prelaz v Avstrijo in nazaj do Kamnika. Delovni« zato, ker je bil razlog za pot dostava IR panelov naši redni stranki v Avstriji, »izlet« pa zato, ker je potovanje z e-Golfom preprosto prijetno in zanimivo.
 4. Polnjenje priključno hibridnega električnega vozila

  Priključna hibridna električna vozila (PHEV) kot vir energije uporabljajo kombinacijo bencinskega ali dizelskega motorja z notranjim izgorevanjem in elektro motorja.
 5. Kako privabiti nove stranke?

  Ponudniki turističnih in poslovnih nastanitev stremijo k popolnemu razvajanju svojih gostov, zato bodo lastne polnilnice pred njihovimi objekti kmalu postale nujnost in ne le izbira.
 6. Dobrodošli na novi spletni strani

  Napolniavto.si je nova spletna trgovina specializirana za prodajo pripomočkov za polnjenje električnih in priključnih hibridnih vozil.
 7. Domača polnilnica za avto je vaša najboljša izbira

  Vsi lastniki EV in PHEV slej ko prej spoznajo, da bi jim nakup domače polnilne postaje olajšal vsakdan in prihranil kar nekaj dragocenega časa.
 8. Stremimo k čistejšemu okolju

  Električna vozila v zadnjih letih vedno bolj pripomorejo k zmanjševanju onesnaževanja okolja, kar viša kakovost zraka in tudi kakovost naših življenj.