Z električnimi vozili do čistejšega zraka

Električna vozila v zadnjih letih vedno bolj pripomorejo k zmanjševanju onesnaževanja okolja, kar viša kakovost zraka in tudi kakovost naših življenj. To je opazno predvsem v mestnih središčih kjer je uporaba vozil najbolj strnjena. Dokazano je, da so transportna sredstva kot so letala, ladje, tovornjaki in druga vozila na pogon z motorjem na notranje izgorevanje eden glavnih krivcev za onesnaženost okolja. Zato spodbujamo rast uporabe električnih vozil, ki nam pomagajo k čistejši prihodnosti.

Sončna elektrarna je naložba v prihodnost

Kljub temu da je cena električne energije v zadnjem letu višja, je uporaba električnega vozila še vedno precej cenejša od uporabe vozila, ki ga polnimo z gorivom. Tudi ogrevanje na elektriko npr. z IR paneli je še vedno cenejše kot ogrevanje na plin ali olje. Če imate poleg tega še sončno elektrarno pa lahko postanete samooskrbni ali vsaj konkretno prihranite pri stroških električne energije. Res je, da investicija v vse našteto ni ravno poceni, a dolgoročno gledano je to zagotovo zelo dobra oziroma prava izbira. Ponudniki sončnih elektrarn in električnih vozil vam bodo podali vse informacije glede subvencij in stroškov, ki vam bodo povrnjeni.

Električna vozila in prihranki

Na lastnih izkušnjah lahko potrdimo, da birokracije ob vzpostavitvi vsega naštetega ni prav veliko, seveda pa si je potrebno vzeti nekaj časa, da preučite delovanje, pridobite razne ponudbe itn. Ob pravilni in premišljeni uporabi električnih kablov in polnilnic, električnih vozil ter lastne sončne elektrarne vam zagotavljamo velike prihranke in dolgoročno rešitev za zadovoljno življenje z manj slabe volje in stresa. Vse pripomočke za polnjenje električnih vozil, kot so polnilne postaje, polnilni kabli in prenosni polnilniki so odslej na voljo tudi pri nas, v podjetju IR paneli d.o.o., na naši novi spletni strani napolniavto.si