Dodana vrednost k vaši obstoječi ponudbi

Ponudniki turističnih in poslovnih nastanitev stremijo k popolnemu razvajanju svojih gostov, zato bodo lastne polnilnice pred njihovimi objekti kmalu postale nujnost in ne le izbira. Večji hoteli in nastavitve z več zvezdicami se tega že močno zavedajo in jih svojim gostom že ponujajo. In to brezplačno, kajti nakup polnilnice za njih pomeni dodano vrednost in investicijo in ne nepotreben dodatni strošek.

Vse našteto bo že v bližnji prihodnosti postala »nuja« tudi za ponudnike drugih storitev, npr. frizerske in lepotilne salone, trgovine, restavracije… Glede na visoko konkurenco v panogi prodaje in storitev tudi lastna polnilnica pomeni visoko dodano vrednost osnovni storitvi, ki jo posameznik ali podjetje izvaja.

Zato je še kako vredno premisliti in čim prej najti rešitev za svoje stranke, ki bi želele ob obisku vašega salona ali pisarne mimogrede še napolniti svoje vozilo. Na napolniavto.si vam lahko zagotovimo kakovostno in ugodno rešitev, ki bo pripomogla k dodatnemu razvajanju vaših strank.

Polnjenje EV in PHEV na počitnicah in poslovnih poteh

Lastniki električnih in priključnih hibridnih vozil morajo svoje počitnice načrtovati še nekoliko bolj natančno kot drugi. Poleg izbire destinacije, hotela, apartmaja, morajo načrtovati tudi lokacijo polnjenja svojega vozila, tako na poti kot tudi na končni destinaciji. Na poti do turističnih in manj obljudenih mest je na voljo več polnilnic, ki jih uporabniki najdejo preko aplikacije….in vsak lahko svoje vozilo nekje napolni.

Ob prispetju na cilj si vsak lastnik EV zagotovo želi napolniti svoje vozilo tik pred vrati svoje nastanitve, saj ne želi zapravljati dodatnega časa z iskanjem polnilnice. Gostje, ki prihajajo iz držav, kjer je odstotek EV in PHEV visok, so že nekoliko bolj »razvajeni« in za njih je že precej samoumevno, da bo imela njihova izbrana počitniška nastanitev na voljo polnilnico za njihovo vozilo.